Termenii de utilizare

1. Curatarea hainelor cat si calcarea acestora se face atent, in functie de indicatiile inscrise pe etichetele acestora. In cazul in care acestea lipsesc, S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. este absolvita de orice raspundere, curatarea / spalarea /calcarea produsului facandu-se cu acordul scris al clientului. S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. nu raspunde in cazul in care hainele nu rezista la modul de curatare indicat de eticheta produsului. Se considera (accepta) un grad de uzura de 30% pentru fiecare produs in parte, grad de uzura recunoscut de ambele parti, atat de societatea prestatoare a serviciului cat si de client.

2. In urmatoarele cazuri —lipsa etichetei produsului, produse contrafacute, pete dificile de provenienta necunoscuta, primirea articolelor se va face numai cu acordul administratorului societatii si cu acordul scris al clientului.

3. Daca clientul solicita curatarea/ spalarea/calcarea hainelor intr-un mod contrar opiniei administratorului societatii, acesta se va face pe riscul si sub semnatura clientului. Orice produs colectat care prezinta deteriorari va fi returnat necalcat. In aceasta categorie intra si articolele care prezinta urme lucioase cauzate de un calcat anterior la temperature neadecvate tesaturii, care denota prezenta factorilor de infectie sau au un aspect respingator.

4. Orice modificare in programul de livrare catre dvs trebuie anuntat in timp util. Se va stabili o noua data sau loc de livrare. In cazul in care nu sunteti disponibil la termenul agreeat si nu ati anuntat in timp util fiecare drum in plus va fi taxat in plus.

5. Calcarea hainelor se va face in baza indicatiilor mentionate pe eticheta acestora. In cazul in care acestea lipsesc, calcarea lor se va face pe raspunderea clientului.

6. S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru hainele deteriorate aduse la curatat, uzura si starea veche a acestora.

7. S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. poate refuza primirea articolelor in cazul in care aspectul hainelor denota prezenta factorilor de infectie sau au un aspect respingator.

8. Daca articolele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse ale materialului, ex: insuficienta rezistenta a tesaturii, colorantilor, eticheta aplicata gresit de producator, etc).

9. Deoarece in procesul de curatare chimica solventul de curatat poate ataca unele materiale (cu preponderenta cele contrafacute, imitatii) S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. nu raspunde de eventualele deteriorari ale acestora, desfacerea lipiturilor confectiilor sau ale componentelor acestora. Curatarea se va face la solicitarea in scris a clientului.

10. Articolele din blana naturala si piele naturala sau cele care contin component din aceste material se vor curate numai cu acordul scris al clientului si pe raspunderea totala a acestuia, intrucat, datorita modului de tabacire, pot aparea modificari de dimensiune, modificari de culoare, desfaceri si ruperi ale pielii.

11. S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. nu raspunde pentru pierderea sau deteriorarea nasturilor, cataramelor, fermoarelor , pernitelor de umeri, a altor accesorii sau a obiectelor uitate in buzunar.

12. Preturile vor fi percepute conform listei de preturi afisata la punctual de lucru la loc vizibil. Daca din lista de preturi lipseste denumirea unui obiect (exceptand omisiunea) pretul se va stabili prin comparare cu pretul altor articole care au forma, croiala si dimensiunile asemanatoare sau in functie de volumul de munca depus.

13. S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor in termen din lipsa energiei elecrice, lipsa sau debitul necesar al apei pentru functionarea normala autilajelor.

14. Restituirea obiectelor curatate se va face pe baza bonului de comanda eliberat de catre S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L.. In cazul pierderii acesteia, eliberarea se va face numai pe baza unui act de identitate.

15. Verificarea cantitativa si calitativa a articolelor se face in momentul ridicarii acestora, nu se vor lua in considerare reclamatiile ulterioare ridicarii produselor curatate/spalate.

16. In cazul in care clientul nu va ridica articolele in termen de 30 zile calendaristice de la data restituirii inscrisa pe bonul de comanda, S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. isi rezerva dreptul de a dona hainele unor institutii de binefacere, considerandu-le abandonate.

17. In cazul pierderii , deteriorarii grave a articolelor de imbracaminte din cauza S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L. sau in cazul furtului prin efractie in unitate, constatat de organele de Politie, S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L va oferi despagubiri banesti reprezentand 70% din valoarea de piata a obiectului in cazul in care se poate dovedi valoarea bunului cu un bon de achizitie, iar, in lipsa bonului de achizitie despagubirea va fi de maxim zece ori valoare inscrisa pe bonul de comanda, valoare corespunzatoare produsului deteriorat, pierdut. Ele vor fi achitate in termen de 15 de zile de la constatare, conform OG 21/1992 cu completarile si modificarile ulterioare.

ACEST REGULAMENT REPREZINTA UN CONTRACT INTRE CLIENT SI S.C. “BELISIMA CHIMIC” S.R.L., PRIN SEMNAREA BONULUI DE COMANDA, CLIENTUL ACCEPTA TERMENII SI CONDITIILE DIN ACEST CONTRACT.

TELEFON COMENZI:

0722 300 800

Galeriile Orizont 3000 – Stand C1, Piața Astra – Brașov. Luni-Vineri: 09-17 – Sâmbăta: Închis