COLECTARE-LIVRARE

Procesul de colectare-livrare a hainelor și lenjeriei de la și la locuința dumneavoastră este ușor, simplu, comod și ieftin pentru dumneavoastră. Noi ne ocupăm de colectarea, spălarea, călcarea și restituirea hainelor și lenjeriei dumneavoastră.

1.

Solicitarea dumneavoastră o primim cu drag pe oricare cale de comunicare: telefon, Whatsapp, SMS la numărul de telefon 0722.300.800, e-mail: office@curatica.ro, Facebook, sau completând formularul de comandă din site-ul nostru. După confirmarea dumneavoastră noi ajungem la adresa indicată în maxim 2 ore pentru a colecta hainele și lenjeria dumneavoastră.

2.

Agentul nostru va veni (în maxim 2 ore de la confirmarea comenzii) pentru a colecta hainele. În momentul predării articolelor pentru curățat / spălat / călcat, puteți alege printre altele pentru: apretarea hainelor, călcarea cu sau fără dungă, împachetarea (plierea) sau punerea lor pe umerașe și învelite în folie protectoare. Toate aceste operațiuni sunt incluse în prețul final.

3.

Rufele vor fi aduse la sediul nostru și vor fi curățate, spălate, călcate conform specificațiilor dumneavoastră, iar din punct de vedere tehnic conform indicațiilor de pe etichetă.

4.

După curățare/spălare/călcare, hainele sunt puse pe umerașe și învelite în folie protectoare.
După ambalare, hainele sunt păstrate într-un mediu curat și aerisit.

5.

Hainele vor fi returnate la locul și ora stabilite de dumneavoastră.

6.

Plata se face numerar la momentul livrării. În cazul în care aveți unul din abonamentele oferite de către societatea noastră, vă rugăm să aveți cardul de fidelitate în momentul livrării comenzii.

Serviciul de colectare și livrare de acasă sau de la birou este disponibil de luni până vineri în intervalul orar 10 – 17. Cu drag vă stăm la dispoziție și în afara acestui program dar este necesar să stabilim în prealabil. Pentru a beneficia de acest serviciu pe raza Mun. Brașov, în mod gratuit este necesar să faceți o comandă minimă de 100 lei, sau
de la 1 leu – 100 lei ……………….. taxă transport 40 lei;
de la 101 lei ……………….. transport GRATUIT !!!

De asemenea, în zonele limitrofe ale orașului prețurile pentru serviciul de colectare și livrare sunt următoarele:
Săcele: 50 lei | Cristian: 50 lei | Râșnov: 60 lei | Sânpetru: 40 lei | Hărman: 40 lei | Ghimbav: 40 lei | Codlea: 60 lei | Stupini: 40 lei |  Tărlungeni: 40 lei | Poiana Brașov: 90 lei | Zărnești: 90 lei
NU se percep aceste tarife dacă comanda este mai mare de 200 lei.
Termen de livrare 1 zi – 3 zile.

Pentru comenzi din zona cuprinsă între Predeal-Sinaia taxa de transport este de 100 lei.
Pentru comenzi de minim 400 lei în această zonă transportul este GRATUIT !

Termen de livrare 1 zi – 3 zile.

DIFERENȚIATOR:
a) Dacă sunteți nemulțumit de cum v-am procesat articolul vestimentar, îl mai procesăm o dată pe cheltuiala noastră! Dacă nici de această dată nu sunteți mulțumit, atunci nu achitați contravaloarea procesării lui.
b) Avem serviciu dedicat colectării și livrării de la domiciliul sau de la biroul dumneavoastră . Facem acest lucru de luni până vineri între orele 10 – 17. Pentru situații speciale vă suntem alături și sâmbăta, cu condiția să ne contactați din timp pentru a stabili detaliile.
c) Pentru a fi siguri că vă rezolvăm problema v-am pus la dispoziție 3 modalități de a intra în contact cu noi: telefon / Whatsapp 0722.300.800; e-mail: office@curatica.ro, Facebook.

Colectare - livrare de la și la locuința dumneavoastră

TELEFON COMENZI: