SPĂLĂTORIE PILOTE

SPĂLĂTORIE PILOTE

Vă spălăm pilotele pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de un somn odihnitor și plăcut!

Aveți dulapurile pline cu pături sau pilote, pe care nu le puteți spăla în mașina dumneavoastră de spălat datorită volumului mare? Curățica – Spălătorie pilote vă vine în ajutor, spălându-le într-o mașină de spălat industrială pentru a vă putea bucura din nou de căldura și confortul oferite de ele!

Echipa noastră igienizează perfect pături groase, pilote sintetice și cuverturi, toate preluate de la domiciliul clientului și transportate gratuit la returnare în Brașov.
Calitatea spălării și curățarea în profunzime sunt posibile cu ajutorul unei mașini de spălat profesionale industriale, temperatura de spălare este de maxim 50 de grade Celsius, la finalul spălării toate articolele vor avea un miros plăcut. Detergenții utilizați de către noi la spălare sunt de cea mai bună calitate, pentru că noi ținem la sănătatea clienților noștri, la igienă și suntem conștienți că un somn odihnitor este mai important decât orice alt lucru.

Clienții care apelează la noi își pot proteja și mașina de spălat, întrucât păturile mari sau pilotele groase ar fi putut distruge mecanismul acesteia. Timpul de uscare este mult redus față de cel de acasă, nu există riscul deteriorării țesăturilor în timpul uscării și spălării.

La noi, păturile, pilotele și cuverturile dumneavoastră vor fi bine spălate și vor avea un miros plăcut, iar cel mai important este că acestea nu vor fi deteriorate!

Curățica – spălătorie pilote – confortul dumneavoastră.

TELEFON COMENZI:

0722 300 800

Galeriile Orizont 3000 – Stand C1, Piața Astra – Brașov. Luni-Vineri: 09-17 – Sâmbătă: Închis