SERVICII INDUSTRIALE

Serviciu dedicat pentru restaurante, hoteluri, pensiuni, spitale, clinici, grădinițe și firmelor cu echipamente de protecție!

SERVICII INDUSTRIALE DE SPĂLARE ȘI CĂLCARE

Pentru un business imaculat vă oferim servicii industriale de spălare, curățare și călcare!

Aceste servicii industriale de spălare, curățare și călcare sunt destinat hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, grădinițelor, farmaciilor sau companiilor cu domenii de activitate unde imaginea contează! Dispunem de echipamente moderne de curățătorie-spălătorie precum și detergenți, aditivi de maximă eficiență dar delicați cu țesăturile în același timp, reușim cu succes să fim la înălțimea așteptărilor clienților noștri, oferind servicii de spălătorie-curățătorie profesionale, prompte și de calitate superioară!

Am dezvoltat serviciul de spălătorie textilă industrială dedicat companiilor din domeniile de activitate în care imaginea este primordială și totul trebuie să arate impecabil, oferind servicii de spălătorie-curățătorie profesionale, prompte și de calitate superioară!

În toamna anului 2019 ne-am mărit capacitatea de procesare, aceasta ajungând la 2200 de kilograme / zi. Cu siguranță facem față oricărei provocări din partea clienților noștri.

Folosim detergenți și programe de spălare personalizate pentru fiecare domeniu de activitate a clientului, totul pentru o spălare sigură și eficientă a textilelor la un volum mare.
Datorită acestei personalizări fiecare tip de lenjerie este tratat în mod diferit, rezultând și costuri diferite, astfel încât nu putem răspunde pe loc la întrebarea cât este prețul per kilogram, ci trebuie să analizăm împreună cu dumneavoastră, ceea ce doriți cu adevărat de la acest serviciu.

TELEFON COMENZI:

0722 300 800

Galeriile Orizont 3000 – Stand C1, Piața Astra – Brașov. Luni-Vineri: 09-17 – Sâmbătă: Închis