CURĂȚĂTORIA DE HAINE „CURĂȚICA”

Cu o experiență de peste 10 ani, Curățătoria „Curățica” vă oferă servicii prompte, de calitate de spălătorie-curățătorie și călcat haine, astfel încât să satisfacem toate cerințele clienților noștri, asigurându-ne că veți fi pe deplin mulțumiți și veți apela din nou la serviciile noastre. Curățarea articolelor vestimentare este probabil cea mai frecventă problemă a tuturor. Noi ne ocupăm de curățarea celor mai pretențioase articole vestimentare de la cămăși la sacouri, rochii de ocazie sau de mireasă, haine de blană și alte țesături sensibile, uniforme și echipamente de lucru. Despre noi putem scrie foarte mult, însă preferăm să vă convingem direct de calitatea serviciilor pe care le oferim.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI?


Servicii de calitate

Oferim garanția serviciilor noastre, astfel încât la noi aveți siguranța că articolele dumneavoastră nu își vor modifica textura sau culoarea în procesul de curățare și spălare, indiferent de tipul de țesătură.

Livrări prompte

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, oferim servicii complete de colectare-livrare, iar pentru comenzi mai mari de 50 lei asigurăm TRANSPORT GRATUIT cu colectare și livrare în Brașov! Click aici pentru tarife zone limitrofe!

Notificarea comenzilor

La finalizarea comenzilor preluate, curățătoria „Curățica” vă va notifica înainte de livrarea lor, chiar dacă poate dumneavoastră ați uitat de lucrurile lăsate la noi!

SERVICIUL DE COLECTARE-LIVRARE ÎN 4 PAȘIPasul 1

Adunați articolele pentru curățat-spălat și plasați comanda telefonic/sms/WhatsApp, online sau email.


Pasul 2

Noi vom colecta articolele de la adresa indicată.
Vă vom notifica prin SMS/WhatsApp cu 60 de minute înainte.


Pasul 3

Vom curăța, spăla, călca și ambala articolele dumneavoastră.


Pasul 4

Vă vom livra articolele într-un timp cât mai rapid la adresa dorită. De asemenea vă vom notifica sau suna inainte de a le livra.

TELEFON COMENZI:

0722 300 800

Galeriile Orizont 3000 – Stand C1, Piața Astra – Brașov. Luni-Vineri: 09-17 – Sâmbătă: Închis