SERVICII

Cu o experiență de peste 10 ani, Curățătoria „Curățica” vă oferă servicii prompte și de calitate de spălătorie-curățătorie și călcat pentru haine, astfel încât să satisfacem toate cerințele clienților noștri, asigurându-ne că veți fi pe deplin mulțumiți și veți apela din nou la serviciile noastre. Noi ne ocupăm de curățarea celor mai pretențioase articole vestimentare, de la cămăși la sacouri, rochii de ocazie sau de mireasă, haine de piele cât și alte țesături sensibile, până la uniforme și echipamente de lucru.


CURĂȚĂTORIE DE HAINE
 
CURĂȚĂTORIE DE HAINE

Vă oferim servicii prompte și de calitate, astfel încât să satisfacem toate cerințele clienților noștri, asigurându-ne că veți fi pe deplin mulțumiți și veți apela din nou la serviciile noastre.

SPĂLĂTORIE DE HAINE
 
SPĂLĂTORIE DE HAINE

Acordăm fiecărui produs o atenție deosebită și verificăm să întrunească specificațiile impuse de producător pentru obținerea unui serviciu de calitate!

CĂLCĂTORIE
 
CĂLCĂTORIE

Vă punem la dispoziție un serviciu de călcare performant; totul este impecabil și extrem de comod pentru dumneavoastră și în plus, vă asigurăm că hainele călcate la noi vor fi impecabile!


CURĂȚĂTORIE HAINE PIELE
CURĂȚĂTORIE HAINE PIELE

Curățăm diverse articole din piele ce necesită o atenție mai deosebită, pentru a le reda în mod profesionist strălucirea, naturalețea și forma lor naturală.

SPĂLĂTORIE INDUSTRIALĂ
SPĂLĂTORIE INDUSTRIALĂ

Acest serviciu este destinat hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, grădinițelor, farmaciilor sau companiilor cu domenii de activitate unde imaginea contează!

SPĂLĂTORIE PILOTE
SPĂLĂTORIE PILOTE

Aveți dulapurile pline cu pilote, pe care nu le puteți spăla în mașina dumneavoastră de spălat datorită volumului mare? Noi avem soluția!

COMANDAȚI ACUM SERVICIUL NOSTRU DE COLECTARE!

Servicii de spălătorie, curățătorie și călcătorie oferite de Curățica S.R.L.

TELEFON COMENZI:

0722 300 800

https://www.facebook.com/Curatatorie-De-Haine-Brasov-287796595070496/

Galeriile Orizont 3000 – Stand C1, Piața Astra – Brașov. Luni-Vineri: 09-17 – Sâmbătă: Închis