CURĂȚĂTORIE ȘI SPĂLĂTORIE DE HAINE

CURĂȚĂTORIE ȘI SPĂLĂTORIE DE HAINE

La Curățica – curățătorie și spălătorie, hainele și lenjeriile dumneavoastră vor avea parte de toată atenția personalului nostru, spălarea va fi de calitate iar rezultatul va fi unul pe măsură.

Avem grijă ca hainele dumneavoastră să primească atenția meritată, să fie tratate și curățate prin cele mai eficiente metode de curățare și spălare, astfel încât rezultatele să fie ireproșabile!

Fiecare produs, indiferent de natura lui, sau de materialul din care este confecționat, fie că este vorba despre rochia de mireasă, ori cămașa pe care ați purtat-o când ați încheiat cea mai profitabilă afacere, echipamentul de lucru, ori despre o simpla cravată, este supus unui proces complex de curățare, uscare și călcare, astfel încât să aveți siguranța purtării unor haine cu un aspect impecabil.

Servicii de călcătorie

De asemenea, vă punem la dispoziție un serviciu de călcare performantă și foarte rapidă a hainelor dumneavoastră; totul este impecabil și extrem de comod pentru dumneavoastră și în plus, vă asigurăm că hainele călcate la noi se vor șifona mai greu decât ale altora!

La Curățica – curățătorie și spălătorie – curat înseamnă IMPECABIL!

CURĂȚICA - CURĂȚĂTORIE ȘI SPĂLĂTORIE DE HAINE ȘI LENJERII

TELEFON COMENZI:

0722 300 800

Galeriile Orizont 3000 – Stand C1, Piața Astra – Brașov. Luni-Vineri: 09-17 – Sâmbătă: Închis